Biludlejning Alicante

Det er let at leje bil online, så bilen er klar til afhentning når man lander i Alicante lufthavn. Sammenlign prisen inden du booker bilen, så du finder det bedste tilbud. Alicante lufthavn også kaldet Alicante El Altet (ALC) ligger lidt sydvest for selve byen Alicante på Spaniens østkyst helt ud til Middelhavet.

Alicante lufthavn ligger knap 10 km uden for den by som lufthavnen er opkaldt efter, nemlig ”Alicante”. Lufthavnen befinder sig på Spaniens østkyst og er velbenyttet af mange turister. Det primære rejsemål som bruger Alicante lufthavn, er Costa Blance som er et af Spaniens store turistbyer. De seneste tal viser, at Alicante lufthavn på årsbasis ekspederer næsten 9 millioner mennesker igennem systemet.

Alicante, der ligger midt på den spanske middelhavskyst Costa Blanca, er en rigtig hyggelig havneby. Her er himlen næsten altid blå, og klimaet er mildt og indbydende året rundt. Så her er der alle muligheder for at nyde strandlivet.

En slentretur under palmerne på Alicantes mest berømte attraktion, strandpromenaden Paseo Explanada de España, der er belagt med mere end 6,5 millioner farverige fliser, skal der også være tid til – og helst mere end en gang, mens du er her. Fra strandpromenaden er der den skønneste udsigt over Middelhavet og Alicantes flotte marina, hvor der er masser af lystyachter at se på og beundre. Undervejs kan du sætte dig og nyde livet og de spanske kulinariske fristelser på en af de mange cafeer og restauranter. Snyd heller ikke dig selv for et besøg på en af Alicantes mange fiskerestauranter.

Længere oppe i byen er der også nok at se på, både i den gamle bydel og i den nyere mere moderne del af byen. Her er smukke kirker, betagende arkitektur og markeder og shopping-muligheder for enhver smag. Højt over byen, helt præcist 166 meter over havets overflade, ligger middelalderborgen og fæstningen Castillo de Santa Bárbara. Borgen er en spændende oplevelse, og heroppe fra toppen har man den mest fantastiske udsigt over Alicante og Middelhavet.

Har du lyst til at opleve lidt af området omkring Alicante, kan du leje en bil i Alicante by. Herfra kan du tage på en smuk køretur langs middelhavskysten og besøge nogle af de andre badebyer på Costa Blanca, som Calpe, Santa Pola og Benidorm.

Du kan også køre væk fra kysten en dag og tage på opdagelse ind i landet. Omkring en times kørsel fra Alicante ligger for eksempel Vergel Safaripark. Den største del af parken er kør-selv-område, hvor man gør klogt i at blive i bilen, mens man beundrer løverne, leoparderne og de mange andre dyr udenfor. Her er også delfin- og søløveshows og et stort legeområde for børnene.

Har du planer om at udforske baglandet og provinsen bag Alicante, er det en god idé at leje en bil. Selvom den offentlige transport i Alicante er blevet bedre over de seneste år, er der stadig steder, som det vil være svært at nå på en dagstur med offentlig transport. Du kan leje en bil i hele den periode, du er i Alicante, eller du kan vælge at leje en bil for en enkelt dag eller et par dage for at nå ud til de steder omkring Alicante, som du vil se.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk