Værd at se med biludlejning i Barcelona

Barcelona giver et væld af muligheder for gode oplevelser, der alle er med til at give fantastiske minder fra byen. Læs med her og bliv inspireret til din egen tur igennem en af de største byer i Spanien – også kaldet Cataloniens hovedstad. Du kan søge efter billeje i Barcelona ved at klikke her..

Attraktionerne står i kø
Når du vælger biludlejning på din tur til Barcelona, er der flere attraktioner, der står i kø og kæmper om din opmærksomhed. Det kan derfor være godt at planlægge ruten allerede inden du rejser hjemmefra, og det er også med til at give dig meget mere overskud under selve opholdet i Barcelona.

En af de sikre vindere, hvis du ikke tidligere har været i Barcelona, eller det er et par år siden sidst, er FC Barcelona Museum. Det er et museum fyldt med pokaler og trofæer fra de mange mesterskaber den berømte fodboldklub FC Barcelona har vundet. Der er også en lang række billeder af de store spillere og så er der selvfølgelig det verdenskendte stadion Camp Nou, der er et must see når du er i Barcelona.

I den anden boldgade, finder du Barcelona Zoo, der blandt andet byder på helt eget delfin show og har et væld af andre dyr, der kan være interessante for både børn og voksne. Hele historien om Barcelona Zoo starter tilbage i 1892, hvor Lluís Martí Codolar gav hele sin samling af dyr til byen Barcelona. Siden er udviklingen gået en vej, hvor Barcelona Zoo arbejder på at give dyrene de bedste muligheder.

Barcelona havn
La Sagrada Familia
Der på Catalansk betyder Den Hellige Familie, er en af de helt store oplevelser i Barcelona, så har du valgt at leje en bil, er det helt sikkert en af de ting du ikke må gå glip af. Det er arkitekten Antoni Gaudís mesterværk, hvor han de sidste 15 år af sit liv var dedikeret til det fantastiske bygningsværk og i alt brugte over 40 år på projektet. Arkitekturen er enestående og de endnu ufærdige bygninger lokker hvert år millioner af turister til. Da Antoni Gaudí døde i 1926 var bygningsværket langt fra færdig og siden da har flere arkitekter arbejdet på det, dog uden at færdiggøre det.

De mange bydele
Der er flere muligheder for at køre rundt i Barcelona i lejet bil og her kommer en tur gennem de mange bydele som en af de oplevelser, der giver mulighed for mange ferieminder. Der er Ramblaen, som er byens fodgængerområde, hvor der er madmarkeder, der pirrer alle sanserne. Du finder også et væld af butikker i den specielle modernista stil. Efter Ramblaen er der mulighed for at besøge La Ribera, hvor der er flere historiske monumenter og flotte designerbutikker, som op mod hinanden skaber en dynamisk balance. Efter dette er der mulighed for at besøge bydelen El Raval, der er fyldt med kunst og designhoteller.

Uanset hvad du er til, er Barcelona i lejet bil en oplevelse for sig, så har du ikke allerede prøvet det, er det bare om at komme i gang – book og lej din bil allerede i dag.
Barcelona


Om Barcelona
Barcelona er Spanien's næststørste by med ca. 1, 7 mio indbyggere og ligger i det nordøstlige Spanien ud mod Middelhavet og tæt ved grænsen til Frankrig. Området omkring Barcelona har været befolket helt tilbage fra år 4-500 f.kr og er rig på historie og kulturelle oplevelser.
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk