Barcelona Lufthavn

Billeje fra Barcelona Lufthavn (Barcelona-El Prat) (BCN) finder du her. Barcelona lufthavn ligger ca. 12 km fra Barcelona centrum og er en af de travleste lufthavne i Spanien. I 2011 blev Barcelona lufthavn benyttet af ca. 35 mio passager fra hele Europa, hvilket er en kæme udvikling i forhold til da lufthavnen startede sin første kommercielle flyvning helt tilbage i 1927.

Barcelona lufthavn har i dag 2 terminaler til at håndtere de mange passagerer, men en ekstra terminal og et ekstra kontrol tårn er allerede på regnebrættet, så lufthavnen kan følge med den øgede efterspørgsel.

Hvad enten du ankommer til Barcelonas lufthavn El Prat, der er den næststørste lufthavn i Spanien og ligger tæt på centrum af Barcelona, eller Girona lufthavnen, der ligger noget længere væk fra Barcelona, er det let at leje en bil, så du er helt uafhængig af offentlig transport.

Skal du videre op eller ned langs kysten, er det oplagt at leje en bil. På den måde er du fleksibel og uafhængig. Det giver en skøn frihed at leje en bil, og ofte ser og oplever man også steder, som man ellers ikke ville være kommet forbi. Hedder din slutdestination Barcelona, er der stadig god grund til at leje en bil, for så kan du komme rundt i byen, som det passer dig. Og kan du finde tid til det i programmet, kan du måske nå en tur ud langs kysten. Det kan godt anbefales.

Barcelona, den catalanske hovedstad, har oplevet en popularitet uden lige over de seneste år. Og med god grund, for Barcelona er en skøn by. Madrids pyntesyge lillesøster, som nogle ynder at kalde Barcelona.

En slentretur på Ramblaen er et must, når man er i Barcelona. Det er den lange boulevard gennem Barcelona, der fører ned til Columbus-søjlen, det 56 meter høje udsigtstårn ved Middelhavet. På Ramblaen er der gadegøglere, handlende og liv og glade dage døgnet rundt.

Et besøg i Barcelona byder også på spændende art nouveau arkitektur, blandt andet er der mange bygningsværker af mesterarkitekten Gaudi. Et af hans værker er den ufuldendte katedral La Sagrada Familia og bygningen Casa Milà i Eixample, der har form som en organisk klippevæg.

Mad skal der også til. Og der er et enormt udbud af restauranter og cafeer i Barcelona. En tur på tapasbar, hvor man prøver en masse forskellige specialiteter og skyller det ned med et glas vin eller øl, er næsten ikke til at komme udenom.

Barcelona har det hele – der er ikke mange steder, hvor man som her kan være på badeferie og storbyferie på samme tid.

Seks kilometer hvide sandstrande med kølende palmeskygge – det er, hvad man finder lige for foden af middelalderkvarteret i Barcelona. Den officielle badesæson går fra 15. marts til 15. november, men også uden for badesæsonen er det jo tilladt at hoppe i bølgerne. Vil du have endnu mere strand, er det bare at tage turen opad kysten til Costa Brava – her er kilometervis af hvide fristende sandstrande. Det letteste og mest fleksible er at tage turen i lejet bil, så bestemmer du selv, hvor og hvornår.  
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk