La Palma Lufthavn

Søg og sammelign priser på billeje fra La Palma Lufthavn via formen til venstre. Vores system søger hos alle udlejere i La Palma lufthavn, så du let kan finde den billigste billeje.

La Palma er en af de syv Kanariske Øer, der alle er kendte og elskede for det skønne og behagelige klima året rundt. La Palma er måske knap så kendt som flere af sine storebrødre blandt øerne i øgruppen, men det gør den ikke mindre skøn. Mange mener ligefrem, at La Palma, eller La Isla Bonita (den smukke ø) som den også kaldes, er den smukkeste af de Kanariske Øer.

La Palma har ikke den samme massive charter- og masseturisme, som naboøerne har. Mulighederne for at opleve den autentiske kanariske kultur og en uspoleret natur er derfor større på La Palma, vil mange mene.

La Palma er en frodig grøn ø med skove, bjerge, vulkaner, klipper og selvfølgelig kilometervis af lange smukke sandstrande. Så her er gode muligheder for naturaktiviteter som vandreture, cykelture og rideture – og klimaet gør det muligt at dyrke det aktive udendørsliv året rundt. Rundt omkring på øen er der næsten 1.000 km afmærkede stier, og der er mange spændende ting at se undervejs på stierne.

Rejser man til La Palma for at opleve naturen og dyrke et aktivt friluftsliv, er det oplagt at leje en bil, allerede når man ankommer til La Palma lufthavn. På den måde kan man hurtigt og nemt komme rundt overalt på øen og køre helt derhen, hvor man for eksempel vil starte sin vandretur fra.

Der er ture i alle sværhedsgrader, og både korte og lange ruter, så selvom man ikke er en øvet vandrer, er der mange muligheder for en god oplevelse i naturen. En vandretur i nationalparken Caldera de Taburiente er en spændende oplevelse. Nationalparken er i virkeligheden et enormt krater opstået ved erosion. En vandretur til toppen af Roque de Los Muchachos, La Palmas højeste bjerg på 2.426 meter, byder på en fantastisk udsigt fra toppen og en unik naturoplevelse. En vandretur på Vulkanruten, der går over gamle vulkankratere og mest af alt minder om en tur i et månelandskab, er en unik oplevelse, og noget man ikke kan opleve hvor som helst.

Er man ikke til vandreture eller cykelture, er der også gode muligheder for at se og opleve La Palma på fire hjul. Med en lejebil kan man komme rundt på øen i sit helt eget tempo, gøre holdt i små hyggelige bjerglandsbyer når man vil og køre videre, når man er klar til det. Mange steder på øen findes der smukke udsigtspunkter med en fantastisk udsigt over havet, byerne, vulkankratere osv. – og mange af dem kan også nås i bil.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk