Las Palmas Lufthavn

Las Palmas på Gran Canaria er utrolig populær i forhold til billeje og hvis du skal leje bil kan du let gøre det hjemmefra. Via vores system der søger hos mange forskellige selskaber kan du let finde den billigste biludlejning ud af mange tilbud.

Her i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestlige kyst ligger de Kanariske Øer – en øgruppe på syv beboede øer. Gran Canaria, der er en af de syv øer, er en charmerende og skøn ferieø, der er halvt så stor som Fyn.

Gran Canaria har et subtropisk havklima med meget ensartet vejr hele året. Her skinner solen langt de fleste dage, og der falder ikke meget regn. Temperaturen ligger på behagelige 20-25 grader – hele året rundt. Og vandtemperaturen når aldrig under de 20 grader. Så selv i januar og februar, der er de koldeste måneder, er det stadig vejr til at ligge ved poolen eller på stranden. Ikke underligt, at Gran Canaria virker yderst tiltrækkende på mange solhungrende danskere – ikke mindst i de kolde danske vintermåneder.

Las Palmas Lufthavn, eller Aeropuerto de Gando som de lokale kalder den, ligger faktisk ikke ved byen Las Palmas, men nærmere midtvejs på østkysten mellem Las Palmas og feriestederne på sydsiden af øen. Meget belejligt, eftersom lufthavnen er indgangsporten for alle, der skal til Gran Canaria, hvad enten de skal til hovedstaden Las Palmas eller videre til feriestederne på øen. Med mindre, selvfølgelig, at man ankommer til øen ad søvejen.

Fra lufthavnen er det let at komme med taxi eller bus til slutdestinationen. Men det er også let at leje en bil i Las Palmas Lufthavn. Og foretrækker man at være fleksibel og uafhængig af taxi eller offentlig transport, er der mange fordele ved at leje sin egen bil. Det giver en frihed til at køre, hvorhen man vil, og hvornår man vil. En lejet bil på ferien giver en god frihed. Og ofte erfarer man også, at man får set lidt mere på sin ferie, når man lejer en bil. For udover de lange dagsudflugter til kendte turistmål tager man også lettere på småture rundt i området. Og på den måde oplever man meget tit lidt mere, end man ellers ville have gjort.

Og der er nok at se og opleve på Gran Canaria – fra hovedstaden Las Palmas til små hyggelige bjerglandsbyer, fra strande til vulkaner og ørken og fra shopping til en stille siesta i bjergene. Indimellem det hele skal der også være tid til tapas eller andet lækkert på de mange gode restauranter rundt omkring på øen. Fisk er også en oplagt spise, når man befinder sig her midt i Atlanterhavet med nem adgang til friske fisk, og Gran Canaria byder på mange spændende fiskerestauranter.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk