Madrid Lufthavn

Leder du efter billeje fra Madrid lufthavn - Spanien's største lufthavn kan du hurtigt danne dig et overblik her. Med sine tre terminaler er Madrid lufthavn en stor lufthavn der håndterer rigtig mange passagerer årligt og derefor er udbuddet af billeje også stort fra Madrid lufthavn.

Madrid Barajas lufthavn er den største lufthavn i Spanien. Den ligger 13 km nordøst for Madrid og er den vigtigste lufthavn for den spanske hovedstad. Der er direkte tog- og busforbindelse fra lufthavnen til Madrid og selvfølgelig også mulighed for at tage en taxi. Vil man leje bil, er der flere biludlejningsfirmaer repræsenteret i lufthavnen. Man kan også reservere bilen hjemmefra, så den er klar til afhentning, så snart man lander. Og derfra er det så direkte videre i ens helt eget tempo til der, hvor man skal hen. Køretiden fra lufthavnen til Madrid centrum er for eksempel cirka en halv time.

Madrid er en spændende og livlig by med meget at byde på. Her er spændende kultur, fantastisk shopping og skønne cafeer og restauranter. Kunstpaladset Museo del Prado huser mange spændende malerier, blandt andet af Goya og Rubens. Den private kunstsamling Museo Thyssen-Bornemisza har blandt andet værker af van Gogh og Picasso. Og Centro de Arte Reina Sofia er endnu et spændende kunst- og kultursted, blandt andet med værker af Picasso.

Det spanske kongeslot Palacio Real er et overdådigt slot med masser at se på både inde og ude. I dag bruger den spanske kongefamilie kun slottet ved officielle lejligheder.

Er vejret godt, er El Retiro parken et dejligt grønt åndehul midt i Madrid. Man kan sætte sig på en bænk og slappe af og kigge på de forbipasserende, måske købe lidt mad med, som man kan nyde i parken, tage en rotur på Estanque søen eller måske besøge Krystalpaladset eller Rosenhaven.

Dem med hang til shopping finder helt sikkert noget, der kan friste på Calle Preciados og Calle Fuencarral. Og om søndagen er der markedsstemning på El Rastro markedet, hvor man kan finde alverdens ting. Op mod 3.500 boder breder sig ud over Plaza del Cascorro og de nærliggende sidegader.

Fodboldtilhængerne vil sætte pris på en tur til Santiago Bernabéu, der er Real Madrids stadion og samtidig et af verdens største fodboldsstadions. Kan det oven i købet lade sig gøre at få billetter til en kamp, så fås det næsten ikke bedre.

Men fodbold eller ej, så skal der noget i maven. Der findes jo mange skønne spanske retter, og for de kulinarisk interesserede er der noget at glæde sig til i Madrid. Rundt omkring i Madrid er der masser af gode restauranter og små hyggelige tapasbarer. Og intet besøg i Madrid eller Spanien er komplet uden en gang paella og tapas.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk