Billigste billeje

Hvis du ønsker at finde den billigste billeje er der nogle ting du bør vide. Her finder du gode råd til hvad der muligvis kan påvirke prisen på din billeje.

1. Indhendt flere tilbud
Undersøg prisen hos flere forskellige selskaber. Med vores søgemaskine kan du let undersøge prisen hos flere forskellige udlejere på én gang og finde den billigste billeje.

2. Afhentningsted
Ofte kan der være stor forskel på prisen fra afhentningsted til afhentningsted. Hvis du er fleksibel med afhentningstedet kan det være en god idé at forsøge frem og tilbage med de forskellige afhentningssteder.

3. Hverdage vs. weekend
Det er ofte billigere at leje bil på hverdage. Er du fleksibel med dagene og vil du have den billigste billeje kan det derfor ofte bedst betale sig at lægge billejen sådan er der er mindst mulige lørdage og søndage i perioden.

4. Afleveringstidspunkt
Når du angiver afleveringstidspunktet bør du vælge et tidspunkt der ligger før afhentningstidspunktet, da priserne hos mange firmaer beregnes på 24 timers basis. Eksempelvis afhentning kl. 14.30 - aflevering kl. 13.30. På den måde kommer du ikke ind i en ny dag.

Billigste billeje

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk