Rundt på Gran Canaria med billeje

Desert Dunes - Gran Canaria
Har booket en lejebil på Gran Canaria kan du læse mere om hvad der er værd at se nedenfor.

Værd at se med biludlejning på Gran Canaria
Når du vælger at tage til ferieparadiset Gran Canaria, er der mange oplevelser i vente hvis du tør at løsrive dig fra poolen, stranden eller hotellets kølige barer – der er nemlig en række seværdigheder du bør vælge at køre rundt til, så du får det fulde udbytte af ferien til Gran Canaria. Læs mere nedenfor hvis du vil ud og se lidt mere med biludlejning på Gran Canaria.

Agaete og Gáldar
På den nordvestlige side af Gran Canaria findre du Agaete, der bedst kan beskrives som taget fra et lærred, så malerisk er det at ankomme til byen. Der er historiske kirker som Ermita de Nuestra Senora de las Nieves og flere kunstgenstande fra blandt andet Joos von Cleve i området. Der er også smukke flotte hvide huse du kan bruge lang tid på at gå rundt og kigge på. Alt i alt er Agaete en flot historisk by, der giver lyst til at begive sig tilbage i tiden, og det er også en del af byens charme, da den har mange smalle gader.

Gáldar der også ligger i samme område, gør det endnu mere unikt at besøge denne del af øen. Her kan du besøge huler ved Cenobio de Valeron, se indgraverede kors i væggene ved Cueva de Las Cruces og smage den berømte ost i Santa María de Guía. Det er også muligt at se hvordan husene er blevet konstrueret og lære om de historiske gravskikke, der findes i området.

Gran Canaria har meget mere at byde på og det oplever du ofte allerede når du ankommer til øen, hvor du gerne lander tæt på Las Palmas de Gran Canaria, som er øens hovedstad og en anden seværdighed er helt sikkert Arucas – hvor der er spændende oplevelser i vente.

Arucas og Las Palmas de Gran Canaria
Vel ankommet til Arucas, er der mulighed for at komme til at smage på en berømt rom ved navnet Arehucas og der er også mulighed for at komme rundt på en fabrik, der fremstiller rom, hvor du kan smage på en lang række likører. Du kan komme forbi det grønneste sted på øen, der hedder Valleseco og på toppen af Montana de Arucas kan du nyde den fantastiske udsigt, der er over hele Gran Canaria.

I selve hovedstaden er der en lang række af oplevelser du kan komme til i bil, så kom i gang med at leje bilen og se blandt andet den historiske del af byen med smukke monumenter, besøg gaden Triana, tag en tur ud til den smukke have Jardín Canario og smag på de gode vine fra Bodega de San Juan.

Vælger du derfor at tage på ferie her, på den smukke ø Gran Canaria, er der altså flere grunde til at leje en bil, så find allerede i dag ud af hvor let det er med biludlejning på Gran Canaria


Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk