Oplev Ibiza i lejebil

Hvis du skal lje bil på Ibiza foregår lettest ved at hente bilene direkte i lufthavnen, hvor der er flere forskellige biludlejere at vælgende i mellem. Du kan sammenligne prisen på biludlejning fra Ibiza Lufthavn ved at indtaste ankomst- og afrejse datoer i formen til højre.

Værd at se med biludlejning – Ibiza
Der er ingen andre øer i Spanien, der er lige så kendt som Ibiza, hvor der er fester hele døgnet rundt. Vil du gerne opleve andet end festerne, har du også mulighed for det på Ibiza. Læs med her og find flere steder, der er værd at besøge. også i bil.

De mange strande på Ibiza
Vil du gerne nå at opleve alle strandene på Ibiza, kan du med billeje på Ibiza komme hurtigt rundt til de vidt forskellige strande. Der findes 7 strande, der på hver sin måde fortjener et besøg.

For starte med en af de rolige strande har du Cala Salada, der er en lille uspoleret strand, der emmer af lokal stemning – en virkelig hyggelig strand, der vil være optimal at opleve på en hverdag. Ved at fortsætte i samme stil, kan du også vælge at besøge Cala Conte, der nærmest er en tange ud i vandet – her kan du helt tæt på vandet nyde de fantastiske solnedgange.

Ibiza
Udsigt over bugt på Ibiza
Salinas Beach er den helt store strand på Ibiza – stranden er også kendt som et mødested for de mange unge og smukke mennesker, der valfarter til Ibiza hver sommer. Det er absolut ikke den bedste strand på Ibiza, men mange folk kommer her for at slappe af og lytte til chill-out musik.

Så er der en række strande mere rundt omkring på Ibiza, hvor der festes igennem til den lyse morgen, på stranden Playa d’en Bossa ligger den berømte bar Bora Bora, der er en af de helt store turistattraktioner på Ibiza.

Andre muligheder med billeje på Ibiza
Vil du gerne opleve naturen fra et tog, har du mulighed for at tage en tur med den lejede bil til San Antonio eller Santa Eulalia og så udforske Ibiza med en spændende togtur. En anden mulighed er at tage til San Antonio og finde Karting San Antonio, hvor du har mulighed for at komme til at køre gokart, pocket bike, twin kart og flere andre køretøjer – der er virkelig underholdning for drengerøvene her.

Er du til vandrutschebaner og swimmingpools skal du vælge at besøge Aguamar, som er et vandland fyldt med spændende vandrutschebaner og store arealer, hvor du kan slikke sol. Vandlandet vil være oplagt at besøge i forbindelse med turen til Playa d’en Bossa, da det ligger tæt på stranden.
Ibiza er altså meget mere end fester natten lang, specielt hvis du vælger biludlejning på Ibiza.


Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk