Lanzarote - en af de syv

Lanzarote
Øen Lanzarote er en af de syv kanariske øer, der hører til Spanien og selv om øen kun er lidt større end Bornholm, er der seværdigheder nok at komme rundt til. Vil du gerne nå det hele i løbet af ferien, vil det være attraktivt at leje en bil, så du ikke går glip af noget.

Søg efter billeje fra Lanzarote lufthavn og sammenlign priserne her.

Værd at se med billeje på Lanzarote
Lanzarote er først og fremmest kendt for det aktive feriested Club la Santa, hvor der hvert år kommer mange sportsinteresserede feriegæster. Der er meget mere at opleve på øen udover Club la Santa, så find en biludlejning og tag rundt til følgende steder.

Papegøjestranden
På spansk er navnet Playa de Papagayo og er en samling af strande på 100-400 meter i længden, der alle bliver adskilt af klippeformationer. Det er let at komme til strandene i bil og vil du gerne være sikret et godt måltid mad under turen, vil det være en god idé selv at medbringe det, da det er naturområde uden muligheder for shopping.

El Golfo
Her finder du en askesort strand nede i et krater, der er nemlig tale om en svovlsø. Oven på vandet findes der en lang række grønne alger, der står i en skærende kontrast til den sorte farve og det giver en unik oplevelse. Stranden er fredet, så det er ikke på nogen måder muligt at bade i El Golfo.
Vælger du at besøge El Golfo i en lejet bil kan du også besøge en nærliggende by, hvor der ligger en række restauranter, der har en flot havudsigt.

Timanfaya vulkanerne
På Lanzarote findes der også en nationalpark, og en del af nationalparken er netop Timanfaya vulkanerne. Du skal blot nogle få meter under jorden, for at måle temperaturer på 500-600 grader. Vælger du at køre rundt i en lejet bil i nationalparken, skal du holde ved restauranten og vil du gerne videre foregår det med bus. Det er et område, der er interessant for geologer og andre videnskabelige retninger, samt for den specielle skønhed vulkanerne er med til at skabe i området.

Jardín de Cactus
Oven på et gammelt vulkansk stenbrud findes kaktushaven, der først blev færdigetableret i 1991. Kaktushaven rummer langt over 10.000 forskellige slags kaktus fra hele verden, og ønsker du afslapning og spektakulære planter, er der nok grunde til at besøge kaktushaven. Du kan frit køre rundt i en lejet bil, så udnyt de muligheder der findes og book allerede din lejebil i dag.

Lanzarote – meget mere end Club la Santa
Du har nu fundet ud af, at der er flere steder at besøge end bare Club la Santa på Lanzarote, så vil du gerne ud at opleve naturen, se flotte vulkaner, besøge spektakulære strande eller bare på opdagelse øen rundt, har du alle muligheder for at gøre det via biludlejning. Book allerede din bil i dag.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk