El Hierro Lufthavn

El Hierro er en lille ø, som ligger ude for Afrikas kyst. Den er en del af syv solrige oaser, der tilsammen udgør de Kanariske øer og der er derfor garanti for varmegrader i den høje ende af termometeret. Med sine vulkanske landskaber, dybblå laguner samt varme klima er øen en oplagt feriedestination, og siden 1972 har El Hierro lufthavn gjort det let at komme til og fra øen. Tidligere var det kun muligt at besøge stedet via vandvejen, men nu er der hvert år omkring 200.000 passagerer, der strømmer gennem lufthavnens terminaler.

El Hierro lufthavn er den eneste af sin slags på øen, men den indeholder alt, hvad der er nødvendigt for rejseglade turister. Det er muligt at klare den lille sult i cafeteriet eller købe øens souvenirs i en af lufthavnens butikker. Derudover er der selvfølgelig hæveautomater, så finanserne er klar, inden man kaster sig ud i de mange oplevelser på El Hierro. De daglige afgange fra lufthavnene gælder udelukkende indenrigsruter. Den mest benyttede destination er Tenerife, men der er også mulighed for at flyve videre til Gran Canaria eller La Palma. Turen over skyerne bliver klaret af enten Binter Canarias eller TopFly.com, som er de eneste selskaber, der er forbundet med øen.

Når først flyenes landingshjul rammer jorden, er det ingen sag at finde transport til øens forskellige grene. Valverde er den største by, og den ligger kun ni kilometers kørsel fra El Hierro lufthavn. Her er det muligt for at finde et hotel og opleve en del af lokale liv, og den korte strækningen mellem by og lufthavn kan tilbagelægges på flere måder. Bussen kører hver anden time, og en tur i taxa vil kun koste omkring 15 euro. Men hvis man vil være uafhængig og komme let frem og tilbage mellem øens naturrige afkroge, kan det være en fordel at benytte et biludlejningsfirma. Nogle af de førende på EL Hierro er Avis, Europcar, Mercedes Barrera Casanas og Cica, og her skulle der være chance for at opstøve alt fra et billigt og praktisk transportmiddel til en mere luksuspræget bil.

El Hierro er halvtreds kilometer fra den ene ende til den anden, og den smukke kystlinje strækker sig i omkring hundrede kilometerlang, så der kan blive god brug for en bil. Hvis man vil opleve alt fra vulkanskabte skrænter til fantastiske strande og smuk natur, skal det være nemt at komme hurtigt rundt. Så, hop på flyveren og kom til El Hierro!Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk