Tenerfie Nordlige Lufthavn

Øen med det evige forår. Fantastisk natur. Smukke sandstrande. Høje bjerge. Og verdens tre største vulkaner. Tenerife er en del af de Kanariske Øer, som ligger i Atlanterhavet lige ud for Afrikas kyst. Her når temperaturen sjældent under de tyve grader, og øen er derfor kendt for at være et rent ferie-paradis. Særligt om vinteren valfarter turister hertil for at nyde godt af det liflige og solrige klima.

Tenerife er skarpt opdelt i en nordlig og sydlig del af den berømte Teide-bjergkæde. Pico del Teide er med sine 3718 meter over havets overflade Spaniens højeste bjerg og skaber dermed en naturlig grænse på øen. Det har resulteret i, at Tenerife er den eneste i øgruppen, som har to lufthavne – Tenerife Nord og Tenerife Syd.

Bemærk at Tenerife har to lufthavne og de fleste charterfly ankommer til den sydlige. Vær sikker på hvilken lufthavn du lander i inden du søger efter billeje.

Tenerife Nord er også kendt som Los Rhodeos lufthavn. Den ligger tæt på byerne San Cristóbal de La Lagua og Santa Cruz, og det er let at komme fra lufthavnen og hen til nogle af øens helt store feriesteder. Hovedparten af trafikken på Tenerife forgår i bil, så der holder taxaer klar foran ankomsthallen til at transportere besøgende frem til deres destination. Den allerbedste løsning er dog at benytte et af de mange udlejningsfirmaer, som har hjemme i lufthavnens terminaler. En lejet bil giver den hurtigste transporttid til og fra lufthavnen, og i mellemtiden har man rig mulighed for at komme rundt til alle øens afkroge.

Der er stor forskel på øens to dele, og derfor indbyder Tenerife til vidt forskellige naturoplevelser. På grund af de høje bjerge ligger sydsiden i læ for passatvindens regndannelse, så den sydlige del får betydeligt færre byger end nordsiden. Det har resulteret i at Syd giver et smukt ørkenlignende-indtryk, hvorimod Nord er mere grøn og frodig. Mange turister foretrækker at tilbringe deres ferie på den sydlige del af øen, fordi man her er sikker på det gode vejr, men den nordlige del har bestemt også sine fordele. Her kan man opleve store havvandpools, pulserende natteliv, smukke badesteder samt en vidunderlig smuk natur, der byder på både lavaørken, pinjeskov, kratere og vulkansk aktivitet.

Tenerife giver altså mulighed for at kombinere unikke og vidt forskellige naturoplevelser med afslapning ved vandkanten og himmelsk klima. Samtidig er Tenerife Nord lufthavn specialiseret i indenrigsflyvninger, som betyder, at man også kan besøge andre af de Kanariske øer og opleve, hvad de har at byde på af.

Så book en plads på næste fly og besøg den solrige og naturskønne Tenerife!

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk