Biludlejning fra Tenerfie Sydlige Lufthavn (TFS) - Charter lufthavnen

Tenerife er den største af de Kanariske øer. Den ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst, og på grund af sit varme klima, fantastiske natur og smukke seværdigheder er den kendt for at være en sand ferieperle. Øen er delt i to af den berømte Teide-bjergkæde, og det betyder, at der er mulighed for at opleve vidt forskellige landskaber, alt efter om man befinder sig på den nordlige eller sydlige del af øen og med billeje på Tenerife kommer du hurtigt og let undt og se alt hvad denne flotte ø har at byde på.

Opdelingen i nord og syd er samtidig en af grundene til, at Tenerife har to internationale lufthavne – Tenerife Nord og Tenerife Syd. Tenerife Syd, som også går under navnet ”Dronnings Sofias lufthavn”, er den største af de to, og hvert er der mere en otte millioner ferieglade turister, der trækker deres kufferter gennem lufthavnens terminaler. Det er især løftet om høje temperaturer, der lokker, så her er særligt travlt om vinteren. De besøgende kommer fra hele Europa, og lufthavnen har forbindelser til mere end hundrede forskellige destinationer. I forhold til billeje på Tenerife skal du være opmærksom på at det ikke er den nordlige lufthavn du lejer bil i, hvis du ankommer i den sydlige lufthavn.

Når man ankommer til Tenerife og får fødderne tilbage på landjorden, er der forskellige muligheder for at komme fra lufthavnen og ud til de luksuriøse hoteller eller eventyrlige seværdigheder. Langt den største del af transporten på øen foregår i bil, og derfor holder der adskillige taxaer klar foran ankomsthallen. Det er også muligt at tage bussen, men det kræver flere skift undervejs. Den nemmeste løsning er derfor at udnytte muligheden for billeje fra Tenerife lufthavn. Lufthavnen er fyldt med forskellige udlejningsfirmaer, og du kan sammenligne prisen på dem i vores søgemaskine til højre. Med en lejet bil er der samtidig rig mulighed for at komme rundt på hele øen, og opleve alt, hvad den har at byde på.

Tenerife er særligt kendt for sin skønne natur. Ligesom de andre Kanariske øer er den resultatet af vulkansk aktivitet og her er endnu aktive vulkaner. Det seneste udbrud var i 1909, men det er alligevel muligt at komme ud og iagttage den ulmende lava. Derudover byder øen også på hvide sandstrande, smukke skovområder og adskillige muligheder for sportslig udfoldelse såsom vandring, dykning eller windsurfing. Playa de Las Americas er det af de mest besøgte steder på den sydlige del af øen, og her kan man opleve den skønne palmeomkransede promenade, som pulserer af både liv, restauranter, cafeer, butikker osv.

Der findes ikke mange ferieøer, hvor man både finder ørken, skov, vulkaner, eksotiske planter og lange kyststrækninger, som det er tilfældet på Tenerife. Så benyt chancen og tag flyet til Dronnings Sofias lufthavn - men inden du gør det; forudbestil din billeje på Tenerife, så du har en bil fra det øjeblik du lander.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk