Værd at se i lejebil – Madrid

Madrid
Der er mange ting at opleve i Madrid, som er Spaniens hovedstad, er du på ferie en af de helt store byer i Mellemeuropa – er der mange grunde til at leje en bil, så du kan komme ud at opleve atmosfæren helt tæt på.

Oplev atmosfæren helt tæt på
Vælger du biludlejning i Madrid, er der alle muligheder for at komme til at opleve Madrids puls helt tæt på, for kører du rundt i gaderne i Madrid, vil du kunne opleve mange former for underholdning, du kan køre forbi små delikate tapasbarer og finde ud af, at Madrid er en by der aldrig sover.

Et af kendetegnene ved Madrid, er helt sikkert fodboldklubben Real Madrid, og det har også stor betydning for byen, hvilket du let finder ud af ved at besøge en af de mange barer – for her tales der helt sikkert fodbold. Santiago Bernabeo hedder det stadion Real Madrid spiller på og det er her muligt at få en rundtur på stadion, hvor du kommer forbi omklædningsrum, museum, pokalfremvisning, udskiftningsbænken og selve stadion.

De 3 museer
Der er 3 store museer, du i en lejet bil let kan komme rundt til i Madrid, så er du til kultur og museumsture skal du helt sikkert forbi Museum Thyssen, der tilbyder kunst fra det 13. – 20. Århundrede, blandt andet kunstnere som Rembrandt, Sorolla og Van Gogh findes her.
Museum Reina Sofia er opkaldt efter Dronning Sofia af Spanien og regnes for at være et af de største og moderne museer i hele verden. Der er gratis adgang, så uanset om du er kunstinteresseret eller ej, er det helt sikkert et besøg værd.
Det største og mest berømte af de 3 museer er Museum Prado – hvor du kan finde udstillinger fra kunstnere som Rembrandt, Goya, Sorolla, Velázques og El Greco. Vil du gerne forbi museet i din lejede bil, bør du allerede bestille entrébilletten hjemmefra, for der er ofte udsolgt lang tid i forvejen.

En tyrefægter arena
Er det også muligt at køre til, når du har lejet en bil. I Madrid finder du nemlig den fantastiske arena ved navnet Ventas. Madrilenerne kalder selv arenaen for verdens største tyrefægter arena og den er helt klart et besøg værd. Der er daglige rundture og uanset om du er til tyrefægtning eller ej, bør du vælge at finde tid til et kig rundt i den.

Madrid har virkelig meget at byde på, det gælder både shopping og kulturoplevelser af bedste karat. Find en biludlejning allerede i dag, så du kan få planlagt turen rundt i bil – Madrid er en storby med en helt unik puls – byen sover aldrig, få booket bilen og oplev atmosfæren, du fortryder det ikke.
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk