Biludlejning Malaga

Costa del Sol
Malaga på Costa del Sol
Hvis du leder efter biludlejning fra Malaga i Spanien er du kommet til det rigtige sted.

I det sydlige Spanien ud mod Middelhavet finder du Costa del Sol og her er Malaga en af hovedbyerne. Hvert år besøger mere end 6 mio. turister Malaga og turisme er da også en af byens væsentligste indkomstkilder.

Derfor er er også gode muligheder for biludlejning fra Malaga lufthavn og hvis du indtaster din ankomst og afrejse dato i formen til venstre kan du med få klik danne dig et overblik og mulige lejebiler der kan lejes fra Malaga lufthavn.

Oplev Malaga på egen hånd
Oplev Malagas fantastiske charme, seværdigheder og kulturliv i bil, når sommerferiemålet er Spaniens berømte solkyst.

Malaga ligger som Costa del Sol-kystens uofficielle hovedstad i det smukke Andalusien i det sydlige Spanien. Byen er Spaniens 6. største by med omkring en halv million indbyggere. Alligevel er det charmerende og hyggelige præg, som kun kan opleves i de små sydeuropæiske havnebyer, bevaret.

Slå et smut forbi den verdenskendte maler Pablo Picassos fødehjem og lad øjnene opleve et væld af farver og former på de flere hundrede malerier og skulpturer. Tag væk fra storbyen og indsnus de mange autentiske indtryk i småbyerne omkring Malaga. Oplev den fantastiske fiesta, hvor indbyggerne i Malaga fester i 10 dage og nætter i august. Tag børne med til den solrige kyst, og nyd en afslappende dag, der står i badenymfens tegn. Glem ikke at smage de lokale vine og tapas, mens Flamencodansere underholder på de lokale barer. Malaga er uden tvivl en by, der helt sikkert bør smages, nydes, duftes og opleves.

Frem med solhatten, danseskoene og smilene og glæd dig til at mærke den smukke, afslappende og varme kultur, der præger byen og det omkringliggende landskab. Malaga kan tilbyde ferie og afslapning for alle. Så hiv fat i vennerne og hank op i børnene og se at komme afsted til Spaniens skønne sommerparadis, Malaga.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk