Værd at se i bil – Mallorca

De fleste kender Mallorca som et sted, der er overrendt af turister, og det er da også en halv sandhed, da der i mange år er valfartet rigtig mange danske turister til den spanske ferieø. Øen Mallorca gemmer da også på små spændende steder, der absolut er et besøg værd og det kan være via biludlejning på øen, du kommer rundt.

Gode spisesteder
Der er flere ting, der er værd at køre efter på Mallorca og en af de ting er helt sikkert de mange spisesteder, hvor du i Genova 10 km vest for øens hovedstad Palma, finder Restaurant Meson, der er et hit for mange kødelskere.

Maden bliver lavet på en stor åben grill og får du øjenkontakt med tjenerne fornemmer du straks varmen, servicen og er du klar til det, joker de også gerne med dig. Det er bare et af de gode spisesteder, der findes her på øen, kører du lidt videre har du en restaurant der hedder Can Sito, hvor du både kan få aften- og frokostbuffet til priser, der er lavere end du troede muligt, du får både en stor buffet og vin. Stedet er ikke kendt af specielt mange turister, så nyd det og få en fantastisk koloritfyldt oplevelse.

De kendtes hemmelige strand
Har du lejet en bil, bør du køre til en lille perle, der ligger mellem Soller og Valdemossa. Her ligger Deia Bay, som er en ”hemmelig strand” og i selve byen Deia har de kendte verdensstjerner Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas et sommerhus, og har udover dette også oprettet et kulturhus.

Vil du ned til stranden skal du køre af en lang grusvej, det er dog hele turen værd for når du kommer frem til stranden fornemmer du straks den fantastiske atmosfære, der findes på stedet. Du finder nemlig en lagune, hvor vandet er lige så blåt og klart som krystallerne og omgivet af klipper – er det simpelthen et helt unikt syn.

Den første lille perle
Du ofte vil ankomme til, er en strand som bestemt er et kig værd – den ligger mellem San Austin og Illetas og navnet er Bugambiliastranden. Er du heldig kan du komme til at møde en dansk ejer af en strandcafé, så kan du få nogle af de mange historier, der fortælles på øen og måske få anvist et par ekstra perler i kan besøge i den lejede bil.

Der findes flere perler rundt om på øen, så det handler bare om at få lejet bilen, besøge alle de steder det er muligt og lade oplevelserne fylde rejsebogen helt op. Det er meget lettere end du tror at leje en bil, så find den biludlejning du vil bruge allerede i dag.

MAllorca


Biludlejning Mallorca lufthavn
Hvis du søger efter biludlejning fra Mallorca lufthavn (Palma de Mallorca) så søg efter biludlejning på Mallorca her.
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk