Biludlejning på Mallorca - Baleariske øer

Mallorca
Spanien er kendt for sit dejlige klima og øen Mallorca skuffer bestemt ikke hvad klimaet angår.

Mallorca er den største af de Baleariske øer og hvis man vil lidt rundt og opleve øen kan det være en god idé at leje en bil. Biludlejning fra Mallorca lufthavnen Palma de Mallorca (PMI) kan du finde ved at søge via formen til højre hvor der er taget udgangspunkt i at du henter og afleverer lejebilen i lufthavnen. Indtast din ankomst og afrejse dato og så er du klar til at finde biludlejning fra Mallorca lufthavn på få sekunder.

Oplev Mallorca på egen hånd med biludlejning.
Biludlejning på Mallorca giver dig mulighed for at opleve øen på en anderledes og selvstændig måde. Desuden giver biludlejning på Mallorca dig selv og dine medrejsende frihed og plads til at nyde en afslappende ferie, hvor I selv bestemmer tempoet.

Kør mod det smukke bjergområde Sierra de Tramuntana, hvor Mallorcas højeste punkt Puig Mayor kan og bør opleves. Gør som Jules Verne. Stop ved Cueva d’Artá og tag på rejse til jordens indre, når du træder ind i de kølige grotter. Mærk historiens vingesus, når I holder rast på Mallorcas midte ved byen Sineu, der har præg helt tilbage fra, da området var under romersk herredømme. Pak børnene i bilen og styr lejebilen mod øens hovedby Palma, hvor Palma Aquarium lægger op til til sjov, fascination og læring. Oplev Mallorcas skønneste, smukkeste og mest sandfærdige sider, når du og dine rejsefæller kører afsted i Jeres lejede bil.Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk