Biludlejning på Menorca

MenorcaTjek prisen på billeje på ved at benytte søgeformen til venstre der søger efter biludlejning fra Menorca Lufthavn. Søgemaskinen sammenligner prisen på flere forskellige udlejere der tilbyder biludlejning på Menorca.

Værd at se i bil – Menorca
Menorca er en af de mere idylliske øer i det kanariske ørige, hvor der er afslappet stemning og gode oplevelser i vente. Vælger du at leje en bil, kommer du hurtigt rundt på øen og har mulighed for at opleve og indfange den unikke stemning og maden, der er noget helt for sig selv – så lej en bil og kom Menorca rundt.

Det første du skal opleve er stemningen i Ciutadella, hvor du kan køre rundt og opleve byen, der er bygget op af lyse kalksten, prøv at holde nogle forskellige steder og oplev hvordan solens stråler rammer byen ind i et specielt skær.

Har du mulighed for det, vil en tur ad havnefronten med den flotte promenade give en ekstra dimension til oplevelsen, så har du oplevet Ciutadella på en måde, der får dig til at fornemme stemningen af behagelig sløvhed.

Ostegården Sant Patrici
Der findes en bestemt ost, der bliver produceret flere steder på Menorca. Den er helt unik for øen og hedder Mahonosten, hvor du på ostegården Sant Patrici får en oplevelse, der er helt unik. Gården er virkelig smuk og det er den samme familie, der har forsynet lokalbefolkningen i over 30 år. Vælger du at overnatte på stedet, der har et hotel, er der mulighed for at deltage i arbejdet med osten, som de fastansatte ellers udfører. Der hører også et lille museum til gården, hvor du kan opleve historien på nærmeste hold.

En udsøgt ret i Fiskerbyen Fornells
Er der noget du skal opleve på Menorca, er det at spise hummersuppe i fiskerbyen Fornells, der ligger ud til en flot naturskabt havn. Hummersuppen bliver på spansk kaldt Caldereta de llangosta, og er en form for gryderet, hvor der fra grydens dyb stikker masser af hummerstykker op.

Der er mange steder i byen du har mulighed for at nyde retten, så er det helt op til dig og din pengepung, hvor meget du vil give for den. Langt de fleste steder vil du første gang rynke lidt på næsen, da du får ca. 5 forskellige redskaber at spise retten med.

Ud at bade
Når du besøger Menorca, vil det være muligt at finde små hyggelige strande på sydsiden af øen, hvor der er mest læ for vinden, kør gerne et stykke vej og find så en af de mange ”hemmelige” strande, der er på øen, hvor der ikke er ret mange andre at se. Vælger du nordsiden, er der også et par strande at finde, der er ofte mere gang i vandet på denne side af øen, da der blæser mere.

Med en biludlejning på Menorca i baghånden har du alle muligheder for at komme godt rundt på øen og finde alle de gode steder – så book allerede i dag din bil – det gør det hele meget lettere.Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk