Spanien året rundt

Karneval i Spanien
Når du som turist tænker på Spanien som land, er det ofte sol, sand og strand, der dukker op i tankerne. Det er ikke det eneste du kan opleve i Spanien, der året rundt har en lang række store begivenheder, som er værd at opleve – vil du vide mere om de store begivenheder kan du følge med lige her.

Spanien har meget at byde på
Der er en stor kulturel baggrund i Spanien, hvilket betyder mange forskellige folkeslag, traditioner og store kulturelle begivenheder hvert år, så når du gerne vil leje en bil og køre rundt i Spanien, vil du have muligheder for at opleve store som små begivenheder, hvor mangfoldigheden er let at finde.

Der er blandt andet en hel række af karnevaller, hvor du kan opleve store prægtige udklædningsstykker og disse foregår over det meste af Spanien, så har der lige været et i den by, du er i lige nu, vil du med sikkerhed kunne finde et karneval i en af de næste byer, du kommer frem til i bilen.

Ved et karneval bliver der vist magiske tryllerier, talentfulde folk der optræder, dans, musik og flere skønhedskonkurrencer. Har du ikke prøvet at deltage i et af de mange karnevaller, der hvert år finder sted, så kan du let begynde i år og du er ikke i tvivl når der er karneval i byen, for ofte står det meste af lokalbefolkningen på den anden ende for at være med i begivenheden.

Tomatfestival og juleaften
Der er en stor begivenhed, som bliver holdt hvert år, hvor der er tonsvis af tomater med. Navnet på begivenheden er Toamatino, der også bliver kaldt tomatfestivalen, hvor folk fra hele verden kommer til Spanien sidste onsdag i august. Her kan man se et slagsmål i tomater, der ikke har sit lige i hele verden og det er virkelig underholdende både at være med i og kigge på fra sidelinjen.

Er du i lejet bil og vil du opleve Spanien i juletiden, er der bestemt også mulighed for det. Her kan du nemlig se enorme bål og stearinlys, der bliver tændt og den 25. december er der mulighed for at opleve en lang række spanske delikatesser. Det er et specielt skue du er vidne til, så sørg for at få det hele med – det er ikke hvert år du kommer til at jul i Spanien. Der findes en lang række af begivenheder, hvor du her har fået et lille indblik i hvad der foregår i Spanien, så du roligt kan leje en bil uanset hvornår på året du skal rejse til Spanien. Der er mange steder muligheder for en god biludlejning, hvor du allerede her kan booke din bil – gør det, så er du sikker på, at der venter en lejebil til dig, når du kommer frem.

Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk