Billeje på Tenerife

Tenerife
Udsigt over by på Tenerife
Der er stor efterspørgsel på efter biludlejning på Tenerife og derfor er priserne og udvalget af biler også gode. Hvert år lejer flere tusinde turister bil på Tenerife. Du kan spare busturen fra lufthavnen til hotellet med billeje fra Tenerife lufthavn, så du afhenter bilen med det samme du lander og så selv kører til hotellet. På den måde slipper du for at skulle betale for bus turen og du har din lejebil med det samme.

Se priser fra flere forskellige selskaber ved at udfylde formen til venstre.

Tenerife - det skal du se
En af de mange interessante øer som hører til Spanien, er hvad du finder når rejsen går til Tenerife. Oplevelserne er mangeartede og langt de fleste kan besøges i en lejet bil, så vil du gerne ud at opleve Tenerife er det bare om at komme af sted – oplevelserne venter på dig.

La Gomera og Teide
Vil du gerne køre en lille tur og tage resten af vejen med færge har du mulighed for at opleve La Gomera, hvor hovedstaden er San Sebastian. Her kan du opleve Torre del Conde og Columbushuset, som er spændende oplevelser og meget anderledes end hvad der ellers kan findes på Tenerife. På La Gomera er det også muligt at komme ud og opleve national parken Garajonay, hvor det højeste punkt er 1487 meter.

Vil du gerne opleve Spaniens højeste punkt i en bil, er der flere grunde til at leje bilen her. Du får nemlig mulighed for at kunne se alle de kanariske øer, opleve nåletræsskov, og toppen af Teide, der er hele 3718 meter over havets overflade. Ikke nok med de store oplevelser, der allerede venter, så kan du også besøge Vilaflor, der er en Spaniens højest beliggende byer. Området ved Teide har endnu mere at byde på og derfor skal du også ud at opleve drageblodstræet, der ligger ved den gamle by Icod de Los Vinos. Når du skal videre herfra, vil der i bil være mulighed for at komme rundt til Masca dalen og opleve utrolig flot natur, og spændende bjergveje.

Når du er ved at være færdig med Teide, er der stadigvæk mere af Tenerife, der skal opleves. Blandt andet byder øen på dyreparker, der virkelig har noget for alle at se på.

Loro Parque Tenerife
Er der noget, der er must see på Tenerife, er det helt sikkert denne dyrepark, hvor du kan finde et stort og bredt udvalg af dyr. Parken er fyldt med oplevelser af forskellig art og der er taget højde for både børn og voksne, så der er noget for alle aldre. Der er blandt andet mulighed for at opleve spækhuggere, delfiner, søløver, papegøjer og så er der et stort børneland, hvor timerne bare flyver af sted.

Det flotte middelaldershow
Du får mulighed for at opleve på slottet Castillo de San Miguel, er helt sikkert en af de oplevelser, der også er værd at besøge i bil. Du bliver ført tilbage til riddertiden, hvor der udkæmpes drabelige slag i ridderturneringer – alt dette foregår mens du kan sidde og nyde den gode mad og masser af drikkelse.

Skal du til Tenerife vil du altså kunne komme vidt omkring med en lejet bil og du kan se priser på biludlejning på Tenerife via formularen til venstre.
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk