Biludlejning i Valencia i Spanien. Sammenlign priser på lejebil

Valencia
Med biludlejning i Valencia kan du komme rundt og se alle seværdighederne. Ovenfor ses Peniscola havn.
Hvis du gerne vil opleve Spanien når det skal være bedst, bør du leje en bil. I Valencia har du mulighed for både finkulturelle oplevelser og oplevelser hvor både børn og voksne kan blive betaget i mange timer. Med biludlejning i Valencia har du mulighed for at opleve endnu mere af det rigtige Spanien lige her i Valencia.

Den gamle bydel
Et af de rustikke steder at besøge i Valencia, er helt sikkert den gamle bydel, hvor du kan opleve markeder af forskellig art, kommer du kørende hertil, skal du finde en god parkeringsplads tæt på, så du ikke kommer til at slæbe alle dine købte ting alt for langt. Det kan være silke som du finder på La Lonja de la Seda, hvor du også har mulighed for at få et indblik i den gotiske arkitektur.

Finder du Mercado Central, finder du også Valencias fødevaremarked, hvor alle råvarerne til det spanske køkken er at finde. Det er alt lige fra Iberiske sortfodssvin til flåede kaniner og frugt og grønt i alle mulige former over til fisk og skaldyr på is. Kør gerne hen til dette marked tidligt på dagen, så får du helt klart de bedste oplevelser ud af det.

Er du til dyreliv, er det også muligt at finde et sted i Valencia, hvor du kan få flere timer til at gå. Vælg en køretur til L’Oceanográfic og bliv blæst omkuld af de mange oplevelser, der venter dig her.

L’Oceanográfic
Med biludlejning i Valencia finder du i L’Oceanográfic nogle kæmpe akvarier, der indeholder en stor samling af livet under vand. Det er lige fra koralrev til sødrager, delfiner, hajer og hvaler samt store havskildpadder. Du har også mulighed for at finde en arktisk afdeling med sne og pingviner. Når du kommer rundt i de kæmpemæssige akvarier, der huser over 500 forskellige arter og mere end 40.000 individer, er det et fantastisk og spektakulært syn, der møder en.

Selve L’Oceanográfic ligger som en del af et kompleks, der hedder Ciaudad de las Artes y las Sciencias – der er et kæmpemæssigt kompleks for kunst og videnskab. Dette er en oplevelse, hvor du fornemmer hvordan livet under vand er, så når du er færdig med at gå rundt og suge oplevelserne til dig, vil du nærmest føle det som om, du har været et par timer eller mere under havets overflade.

Paella
Når du lejer bil i Valencia, skal du sørge for at køre rundt og opleve Paelleaen, der har sin oprindelse i Valencia. Du er sikret kulinariske oplevelser ved kasse et og blandt andet vil du kunne opleve fantastisk Paella, på La Pepica – hvor du måske giver lidt mere for maden end ved de andre restauranter, men oplevelsen er også meget mere kulinarisk når du får serveret blandingen af kanin, kylling og snegle, som er den oprindelige Paella fra Valencia.

Har du ikke allerede nu booket en bil hos et biludlejningsfirma i Valencia, kan du booke biludlejning i Valencia ovenfor.
Om Biludlejning-Spanien.dk | Persondata | Kontakt
Copyright Biludlejning-Spanien.dk